Kemijärven Senioritanssijat ry


Kemppa.info


 

 

 

 

 

 

Etusivu


Risteilyllä 09.08.2012

Senioritanssijat tekivät laivaristeilyn torstaina 09.08.2012. Ilma oli tuulinen ja jäätävän kylmä laivan lähtiessä mutta lämpeni takaisintullessa. Tunnelma sisällä oli kuitenkin lämpöinen ja riehakas hyvin levätyn kesän jälkeen.


KEMIJÄRVEN SENIORITANSSIJAT ryKemijärven Senioritanssijat ry on perustettu 2.10.2009 kokoamaan yhteen Kemijärven alueen halukkaita senioritanssiharrastajia. Jäseniä on tällähetkellä 34 ja toivomme tulevan syksyn innostavan uusia ihmisiä hauskaan, sosiaaliseen ja ystäviä tuovaan harrastukseen.

Sinulle löytyy aina pari ja tanssipari vaihtuu aina paripiirissä. Olet tervetullut ryhmään yksin tai yhdessä, eikä tanssissa ole väliä, oletpa mies tai nainen. Kaikki tanssivat yhdessä ja tutustuvat nopeasti.

Tule sellaisena kuin olet, senioritanssin aloittaminen ei edellytä tanssitaustaa. Tansseissa toistuvat helposti omaksuttavat askelsarjat. Monipuolinen, hyvärytminen musiikki auttaa sinua löytämään tanssin ilon. Tansseja ohjaa aina koulutettu ohjaaja, yhdistyksellä on tällä hetkellä kaksi koulutettua ohjaajaa. Senioritanssiharjoituksiin tullaan arkivaatteissa ja tanssiin sopivissa kengissä.

 Tanssi liikuntamuotona lisää liikkumisen keveyttä, parantaa tasapainoa ja jalkojen kuntoa, edistää sydänterveyttä, ehkäisee muistin heikkenemistä sekä antaa oppimisen iloa ja elämyksiä.

 Senioritanssi on ikäihmisille kehitetty eurooppalainen liikuntamuoto, josta voivat nauttia liikkumiskyvyltään erilaiset ihmiset. Senioritanssit ovat rentoja seuratansseja, joilla kullakin on oma nimi, koreografia, luonne ja musiikki. Senioritansseja voi tanssia seisten tai istuen. Suomessa on noin 10 000 senioritanssijaa, 400 tanssinohjaajaa ja 500 toimivaa ryhmää joka toisessa kunnassa.

 Senioritanssissa olet aina sopivassa iässä.


Kemijärven Senioritanssijat ry